Sponsormogelijkheden

 

Na een mooie eerste editie van de Oude Weideloop (450 lopers en veel publiek) zijn wij weer de voorbereidingen aan het treffen voor de tweede editie. De tweede editie vindt plaats op 18 september 2022. Om de tweede editie net zo succesvol te laten verlopen als de eerste editie dienen wij een beroep op u te doen als onze sponsor, zonder u als sponsor kunnen wij dit evenement niet organiseren.

U kunt ons steunen door één of meerdere van onderstaande sponsorpakketten af te nemen. Maar heeft u zelf een voorstel om ons op wat voor wijze dan ook te helpen, laat het aub weten. 

BRONZEN SPONSORBEDRAG €.100,-

Uw bedrijf wordt vermeld op onze website en op social media.

ZILVEREN SPONSOR: €250,-

Idem aan pakket 1 + mogelijkheid tot plaatsen banners/spandoeken bij finish. Daarnaast zal de speaker uw bedrijf omroepen tijdens de loop.

GOUDEN SPONSOR €500,-

Naamsvermelding op de website, social media, flyers, posters, finish, podium, door speaker etc.

HOOFDSPONSOR BEDRAG €….

Een bedrag en invulling naar keuze, alles is mogelijk.

Wilt u doneren of een sponsorpakket bij ons bestellen? Heel graag! U kunt natuurlijk meteen uw donatie storten op rekeningnummer: IBAN: NL84 RABO 0335 1252 98 t.n.v. Oude weideloop o.v.v. uw bedrijfsnaam (indien gewenst kunnen wij u een factuur verzorgen).

Om uw pakketkeuze door te geven of wanneer u nog vragen heeft mail ons dan via sponsor@deoudeweideloop.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u van alle verdere informatie te voorzien.