Sponsormogelijkheden

 

Na een mooie eerste editie van de Oude Weideloop (450 lopers en veel publiek) zijn wij weer de voorbereidingen aan het treffen voor de tweede editie. De tweede editie vindt plaats op 29 maart 2020. Om de tweede editie net zo succesvol te laten verlopen als de eerste editie dienen wij een beroep op u te doen als onze sponsor, zonder u als sponsor kunnen wij dit evenement niet organiseren.

U kunt ons steunen door één of meerdere van onderstaande sponsorpakketten af te nemen. Maar heeft u zelf een voorstel om ons op wat voor wijze dan ook te helpen, laat het aub weten. 

Pakket 1: Een donatie van (ten minste) € 50,- omdat u de Oude Weideloop een warm hart toedraagt en dit een mooi initiatief vindt om ons dorp levendig te houden.

Pakket 2: Uw bedrijf wordt vermeld op onze website en facebook pagina; Kosten € 100,-

Pakket 3: Idem aan pakket 2 + mogelijkheid tot plaatsen banner/ spandoek; Kosten € 150,-

Pakket 4: Idem aan pakket 3 + met max. 10 personen deelname als bedrijfsloop, Kosten €250,-

Pakket 5:Sponsoring in natura (materiaal of materieel). Heeft u suggesties of een voorstel, laat het aub weten.

Voor sponsors die een sponsorpakket 3, 4 of 5 afnemen bestaat de mogelijkheid voor reclame-uitingen op en rondom het parcours of op het van den Elsenplein.

Wilt u doneren of een sponsorpakket bij ons bestellen? Heel graag! U kunt natuurlijk meteen uw donatie storten op rekeningnummer: IBAN: NL84 RABO 0335 1252 98 t.n.v. Oude weideloop o.v.v. uw bedrijfsnaam (indien gewenst kunnen wij u een factuur verzorgen).

Om uw pakketkeuze door te geven of wanneer u nog vragen heeft mail ons dan via sponsor@deoudeweideloop.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u van alle verdere informatie te voorzien.