Algemene informatie

Kleedlokalen

Tijdens De Oude Weideloop kunnen de deelnemers gebruik maken van het gebouw Plexat. Plexat ligt naast het van den Elspenplein gelegen. De deelnemers kunnen zichzelf hier omkleden. Daarnaast is het mogelijk om hier de tassen te laten liggen, de spullen worden niet bewaakt en is geheel op eigen risico.

Parkeren

Tijdens het evenement kunnen de deelnemers en bezoekers parkeren op het parkeerterrein van V.C.W. en parkeerplekken die verderop beschikbaar worden gesteld. Het adres hiervan is Kerkstraat 11, 4845 EC in Wagenberg. Volg de instructies van de parkeerregelaars. Het parkeren is gratis.

Informatiepunt

De Oude Weideloop heeft een informatiepunt. Deelnemers kunnen hier vanaf 11:00 uur  het startnummer ophalen. Het informatiepunt is te vinden op het van den Elsenplein.

Startnummers

Startnummerexpress is de organisatie die de tijden van de deelnemers gaat registreren. Op de startnummers staat jouw eigen naam. De startnummers zijn voorzien van een tijd tag die jouw tijd precies meet. Het is dus belangrijk dat het startnummer goed zichtbaar is op de voorkant van het T-shirt. De startnummers kunnen voor aanvang opgehaald worden bij het informatiepunt.

Inschrijven

De inschrijvingen zijn geopend voor de Oude Weideloop 2024!

(feest)Tent

Op het van den Elsenplein wordt een (feest)tent geplaatst. In de tent staat een DJ die voor een gezellige dag gaat zorgen tot 20:00 uur. Daarnaast komen er ook nog 3 artiesten optreden.

Springkussen

Op het van den Elsenplein wordt een groot springkussen geplaatst van 9 bij 9 meter, zodat de kinderen na de familierun zichzelf goed kunnen vermaken.

Schminken

Bij het springkussen is er ook mogelijk om jezelf te laten schminken. Een gezellig kinderspeelplaats wordt hiermee gecreëerd.

Muziek langs de route

Langs de route staan verschillende bands en Dj’s opgesteld om de lopers een extra boost te geven voor een topprestatie. Wil jij je aanmelden als band, DJ of orkest? Stuur dan een e-mail naar info@deoudeweideloop.nl.

Drinkposten

Langs het parcours staan verschillende drinkposten opgesteld die de deelnemers voorzien van water.

EHBO

Op het van den Elsenplein zit een EHBO post gevestigd. Daarnaast beschikt de organisatie over middelen die ervoor zorgen dat de EHBO snel ter plaatse kan zijn op het parcours.

Toiletten

Op het van den Elsenplein zijn toiletunits aanwezig.

Finish

De finish is aan het van den Elsenplein. Deelnemers worden verzocht om na het passeren van de finishstreep door te lopen om zo voor een vlotte doorstroming te zorgen. Bij de finish dien je daarom de aanwijzingen van de organisatie op te volgen. Na de finish ontvangen de deelnemers drinken, fruit en een medaille.

Het afgezette gedeelte achter de finish is alleen toegankelijk voor deelnemers en de organisatie, dus niet voor toeschouwers of begeleiders.

Medailles

Alle deelnemers krijgen een medaille van De Oude Weideloop bij de finish. De eerste 3 deelnemers van de mannen en vrouwen op de 5 en 10 km zullen een prijs ontvangen.

Warming-up

Voor de familierun wordt er op een leuke en speelse manier een warming-up georganiseerd.

Gegevens wijzigen

Mocht u zichzelf al hebben ingeschreven en wilt u een wijziging doorgeven, kunt u dit melden via info@deoudeweideloop.nl.

Fietsploeg

Tijdens de wedstrijden worden de lopers begeleid door de Wagenbergse fietsploeg.