Parcours

De Oude Weideloop organiseert in totaal vier afstanden, namelijk: 

Familie run 1 & 2 km
Tijdens de familie run kunt u kiezen uit de afstanden 1 km of 2 km. Aan deze afstanden zit geen leeftijdsgrens, het parcours is voor jong en oud. Tijdens deze familie run is het mogelijk om samen met uw kinderen of kleinkinderen het parcours af te leggen.

De start/finish is op het van Elsenplein in Wagenberg aan de Kerkstraat. Vervolgens lopen de deelnemers langs de volgende straten: Dorpsstraat, Gommarusstraat, Vlasselt, Geerakker, Gommarusstraat, Kerkstraat en finish op het Van den Elsenplein.

 

5 km & 10 km
De Oude Weideloop organiseert naast de familie run ook de 5 en 10 km. Op de onderstaande afbeelding is het parcours zichtbaar.  Dit parcours bestaat uit 5 km, de lopers van de 10 km gaan deze ronde 2 keer afleggen.

De start/finish is op het van Elsenplein in Wagenberg aan de Kerkstraat. Vervolgens lopen de deelnemers langs de volgende straten: Dorpsstraat, Hofstad, Lage Weg, Langs de Put, Voshil, Wagenstraat, Van Schendelstraat, Kerkstraat, Bosakker, Vlasselt, Zandakker, Heiakker, Geerakker, Gomarusstraat en finish op het Van den Elsenplein.